achtergrond

Juiste weergave

Klik hier wanneer de volgers hieronder niet worden weergegeven....

Volgers

woensdag 2 april 2014

2 kaarten en een doosje

Goedemorgen allemaal,

Zoals iedereen genieten wij ook van het mooie weer en het kwam heel erg goed uit want we zijn een nieuw tuinhuisje aan het plaatsen en dat gaat toch prettiger als de zon schijnt. Ook hebben we deze week zonnepanelen op het dak gekregen dus die staan lekker hun best te doen met deze dagen. Van mij mag het zo wel een poosje blijven.

Ik heb weer enkele kaarten gemaakt en weer een kubus/doosje waar je wat in kan stoppen en ook op kan hangen, geen idee wat het voor nut heeft, haha maar ik had dit gezien op de site van Christina Griffiths en dit wil ik jullie laten zien.

Ik ben weer benieuwd naar jullie reacties.

 
Dit is een zigzagkaart, maar dat hadden julllie natuurlijk al gezien, haha. Versiert met spelbinders mallen en strikjes lintjes en bloementjes. Verder nog wat vlinders uitgestanst en glittersteentjes erop.
 
 
 

 
Een witte kaart versiert met vlinders, strikjes e.d. De 3 paneeltjes heb ik eerst geembost.
 
 
 

 
 
Dit kubus/doosje heb ik gemaakt van een nestabilitie, vierkant, aan de bovenkant heb ik een lusje gemaakt zodat je het deksel open kan trekken en er een kleinigheidje in kan stoppen b.v. babysokjes of snoep. Ook heb ik er een mica ruitje in gedaan zodat je naar binnen kunt kijken en versiert met bloemen en vlinders en bewerkt met glitterlijm.
 
Dit is het dan weer voor deze keer. Ik wil iedereen bedanken voor jullie reacties de vorige keer en wens jullie nog een fijne warme dagen toe.
 
Liefs, Jopie