achtergrond

Juiste weergave

Klik hier wanneer de volgers hieronder niet worden weergegeven....

Volgers

dinsdag 27 augustus 2013

Jongenskaart/meisjeskaart

Lieve blog vriendinnen,

Allereerst iedereen hartelijk bedankt voor de lieve reacties op de vorige post. Ik vind het geweldig dat jullie zo meeleven. Ik heb weer 2 kaartjes gemaakt 1 voor een jongetje en 1 voor een meisje. Ik ben nog aan een kaart bezig die ik in opdracht van een kennisje maakt voor een trouwerij maar die laat ik later wel zien.

Zoals jullie misschien wel weten moest ik een herstel operatie ondergaan en voor 2e keer aan mijn knie geopereerd worden en ik hoop dat het nu dus goed zal gaan. Op 10 september gaat dit gebeuren en zal ik dus weer enige tijd van het blog verdwenen zijn maar het komt goed hoor.

Het plekje onder mijn  oog is weggehaald en bleek dus huidkanker te zijn maar de minst erge vorm die gelukkig niet uitzaait, ook dit is weer achter de rug. Ja het is het jaartje wel!!   Haha maar we houden de moed erin en nu wat leukers.

Op 4 september a.s. zijn we 50 jaar getrouwd en ik heb van mijn man voor deze dag een mooie e-bosser gekregen en heb er al veel van genoten, heerlijk alles gaat  er zo gemakkelijk  doorheen. Alleen door de haast deed ik vanmorgen de stencils er verkeerd om in en nu is dus een mat helemaal kapot haha moet ik dus weer een nieuwe gaan kopen, stom hè.

Zo dit was het weer voor vandaag en dan nu de kaartjes.

 
Dit is een ronde easel kaart zoals jullie zien lekker kleurrijk

 
En dit een gewoon een lief kaartje voor een meisje.
 
 
Ik wens iedereen een gezellig avond en tot de volgende keer.
 
Lieve groetjes Jopie
 

zaterdag 17 augustus 2013

Vissend jongetje

Goedemorgen blogvriendinnen,

Ik heb weer een kaartje om aan jullie te laten zien. Het is weer een kinderkaart want daar ben ik zo'n beetje helemaal doorheen en aangezien ik nogal veel kleine neefjes heb moest ik weer aan de slag.

Even een up date van het plekje onder mijn oog wat moest worden weggehaald dat is inmiddels gebeurd en ik was zo zenuwachtig maar achteraf gezien viel het allemaal heel erg mee. Het eerste prikje heb ik gevoeld en daarna niets meer en het was zo gebeurd. Er is zo'n mooi spreekwoord dat hier héél erg van toepassing is t.w. ""een mens lijdt dikwijls het meest door het lijden dat hij vreest. en dat niet op komt dagen"  Maar goed a.s. dinsdag moet ik terug dan gaan de hechtingen eruit en dan hoor ik wat het precies geweest is dus dat is nog even spannend.

Ik had intussen ook nog een boekje gemaakt met een bloknootje erin en een chocolade/thee mapje maar ben vergeten een foto er van te maken en ik heb ze al weggegeven. Jammer!!


Dit is mijn kaartje en ik heb hiervoor gebruikt:

witte cardstock voor de kaart
dessin papier uit een paperpad van Maja design "life by the Sea
stempeltje weet ik niet meer en ingekleurd met mijn copics
een  randje geponst met een pons van Fiskars
2 strikjes, 2 vlindertjes van unique
een metalen visje aan de hengel
2 rondjes uitgeponst met stansen van M.D.
een tekststempel

Verder heb ik nog een cadeaubon weg te geven voor iemand die interesse heeft om een keer de Tuinen van Appeltern te gaan bekijken. De bon is geldig tot en met 24 november 2013 en is voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Dus heb je interesse laat het me even weten dan stuur ik hem naar je toe.

Zo dit was het weer voor vandaag. Ik wens jullie een heel mooi weekend en bedankt voor alle lieve woorden n.a.v. mijn vorige post.

lieve groetjes Jopie

zaterdag 10 augustus 2013

Goedemorgen lieve bloggers,

Het is een eeuwigheid geleden dat ik iets op mijn blog plaatste en ik hoop dat jullie me nog kennen haha. Ik zal even het één en ander uitleggen. Zoals velen van jullie weten heb ik in Januari een nieuwe knie gekregen. Hij zat al gelijk in een X-stand maar ik dacht dat komt wel goed maar nee dus. Al die maanden ben ik druk aan het oefenen geweest bij de fysio om mijn been weer krom te krijgen en sterker te maken en uiteindelijk is dat gelukt maar die scheve stand bleef en ook zat er ruimte op mijn knie. Ik ben dus 2 x terug geweest bij de chirurg en uiteindelijk vertelde hij mij dat hij een fout had gemaakt en dat er aan de rechterkant van mijn bovenbeen teveel was afgezaagd en dat veroorzaakte die scheefstand en dat kon alleen met een nieuwe operatie opgelost worden. Nou zoals jullie begrijpen zat ik daar niet op te wachten ik was blij dat ik weer een beetje mobiel was en alles weer zelf kon doen maar goed om een lang verhaal kort te maken ik ga dus in September weer onder het mes en hoopt dat het deze keer wel goed gaat maar moet weer het hele revalidatieproces opnieuw doormaken pffff. balen.....

Door alle toestanden en het hete weer wat toen kwam had ik ook geen zin om iets te knutselen boven en daar kwam ook nog bij dat ik een plekje op mijn gezicht had precies onder mijn oog en dat bleek een vorm van huidkanker te zijn maar gelukkig één die niet uitzaait en dat wordt nu a.s. dinsdag operatief verwijderd dus jullie begrijpen ik zit lekker in de lappenmand.

Maar goed we houden de moed er in en ik heb gelukkig een hele lieve man die veel in het huishouden doet (nooit gedaan, haha) maar daar heb ik veel steun aan gelukkig en dan nu eindelijk een nieuw kaartje gemaakt en ben er zelf nog wel trots op ook.

Ik hoop dat jullie het ook een leuk kaartje vinden en dat ik jullie niet verveeld heb met mijn verhaal maar ik wilde dit even met jullie delen.



Ik wens jullie een fijn weekend met hopelijk mooi weer.

lieve groetjes Jopie